Moederbedrijf

Gepubliceerd op 31 augustus 2023 om 18:50

Bij Molenhuizen begrijpen we dat het creëren van een adembenemende buitenruimte om meer draait dan alleen het leveren van hoogwaardig hout. Daarom zijn we verheugd om nauw samen te werken met ons gewaardeerde moederbedrijf Van den Broek, een vooraanstaand hoveniersbedrijf. Samen bieden we u een complete service, waarbij u kunt vertrouwen op vakmanschap en expertise voor zowel de tuinaanleg als het houtwerk in prachtig robinia en kastanje hout.

Met Molenhuizen kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit robinia en kastanje hout voor uw tuinprojecten. En met Van den Broek Hoveniers kunt u erop vertrouwen dat al het houtwerk zorgvuldig en vakkundig wordt gerealiseerd. Of het nu gaat om een robuuste pergola, een sfeervol tuinmeubel of een stijlvolle omheining, ons ervaren team staat voor u klaar om al het houtwerk tot in de kleinste details te verzorgen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u wilt genieten van een zorgeloos proces bij het creëren van uw buitenruimte. Met Molenhuizen en Van den Broek nemen we u al het werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het beleven van uw droomtuin. Van het ontwerp tot de aanleg en het houtwerk.

Samen streven Molenhuizen en Van den Broek ernaar om prachtige en functionele buitenruimtes te creëren die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Of u nu een rustieke tuin, een moderne buitenomgeving of een weelderig landschap wilt, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te laten worden met het unieke karakter van robinia en kastanje hout.

Molenhuizen en Van den Broek: Uw partners voor zorgeloos houtwerk en betoverende buitenruimtes in robinia en kastanje hout.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.