Welkom bij Molenhuizen

Bij Molenhuizen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig robinia en kastanje hout voor al uw houtprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van deze prachtige houtsoorten en bieden een breed scala aan producten voor zowel particuliere als professionele klanten.

Onze missie is om de schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van zowel robinia als kastanje hout te benadrukken. Beide houtsoorten zijn van nature duurzaam en hebben unieke eigenschappen die hen perfect maken voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu op zoek bent naar omheiningen, pergola's of andere houtconstructies, wij hebben de juiste houtproducten voor uw projecten.

Bij Molenhuizen werken we samen met zorgvuldig geselecteerde houtzagerijen en leveranciers om ervoor te zorgen dat ons hout van de hoogste kwaliteit is. Ons ervaren team inspecteert en selecteert elk stuk hout zorgvuldig, zodat we alleen de beste materialen aan onze klanten kunnen leveren. We hechten ook veel waarde aan duurzaam bosbeheer en werken alleen met hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Onze toegewijde en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste houtsoort en het vinden van de perfecte producten voor uw specifieke behoeften. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of een professional in de houtbewerkingsindustrie, wij bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Bij Molenhuizen streven we naar klanttevredenheid en geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden, van het eerste contact tot de levering van uw bestelling. 

We nodigen u uit om onze website te verkennen en ons  assortiment aan robinia en kastanje houtproducten te ontdekken. Als u vragen heeft of persoonlijk advies nodig heeft, staan onze vriendelijke medewerkers klaar om u te helpen. Bij Molenhuizen streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden voor al uw houtprojecten.

Bedankt voor uw interesse in Natuurlijk Houtleveranciers. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van hoogwaardig robinia en kastanje hout van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Lees meer »

Moederbedrijf

Bij Molenhuizen begrijpen we dat het creëren van een adembenemende buitenruimte om meer draait dan alleen het leveren van hoogwaardig hout. Daarom zijn we verheugd om nauw samen te werken met ons gewaardeerde moederbedrijf Van den Broek, een vooraanstaand hoveniersbedrijf. Samen bieden we u een complete service, waarbij u kunt vertrouwen op vakmanschap en expertise voor zowel de tuinaanleg als het houtwerk in prachtig robinia en kastanje hout.

Met Molenhuizen kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit robinia en kastanje hout voor uw tuinprojecten. En met Van den Broek Hoveniers kunt u erop vertrouwen dat al het houtwerk zorgvuldig en vakkundig wordt gerealiseerd. Of het nu gaat om een robuuste pergola, een sfeervol tuinmeubel of een stijlvolle omheining, ons ervaren team staat voor u klaar om al het houtwerk tot in de kleinste details te verzorgen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u wilt genieten van een zorgeloos proces bij het creëren van uw buitenruimte. Met Molenhuizen en Van den Broek nemen we u al het werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het beleven van uw droomtuin. Van het ontwerp tot de aanleg en het houtwerk.

Samen streven Molenhuizen en Van den Broek ernaar om prachtige en functionele buitenruimtes te creëren die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Of u nu een rustieke tuin, een moderne buitenomgeving of een weelderig landschap wilt, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te laten worden met het unieke karakter van robinia en kastanje hout.

Molenhuizen en Van den Broek: Uw partners voor zorgeloos houtwerk en betoverende buitenruimtes in robinia en kastanje hout.

Lees meer »